Private

MURERARBEJDE

Murermester Arne Hakmann udfører alle former for murerarbejde. Altid med fokus på et solidt håndværk og et smukt resultat.

Er familien vokset, kan der være behov for en ombygning eller tilbygning. Her stiller vi vores ekspertise til rådighed og udarbejder en plan i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker og drømme går i opfyldelse.

Vi kan være behjælpelig i hele byggeprocessen fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt, og vi står gerne for hele entreprisen.

På den måde er du sikker på, at kvalitet er i top, og tidsplanen overholdes.​

Nyt badeværelse præget af din personlige stil

Er du vild med velvære og behagelige omgivelser? Hos Murermester Arne Hakmann i Brønshøj kan vi hjælpe dig med at få lavet et nyt badeværelse efter dine tanker og ønsker.

Vi har prøvet kræfter med en lang række forskellige typer af badeværelser, og vi kan også hjælpe dig med at lave netop det badeværelse, som du drømmer om.

Mange af vores nuværende kunder kommer fra Husum og Vanløse, men vi kører generelt i hele Storkøbenhavn og i Nordsjælland.

Ønsker du dig et nyt badeværelse med stil og høj kvalitet?

Vi kan bygge nyt badeværelse til dig, som er tilpasset din personlige stil, hvor kvaliteten er i top, uden prisen løber løbsk.

Vi har et stort udvalg af fliser og kan tilbyde dig alt lige fra mosaikker i alsidige friske farver til afdæmpede fliser i granit.

Det er dine ønsker og behov, der er i fokus, når vi skal bygge din drøm af et nyt badeværelse, og vi står naturligvis til rådighed med både faglig og personlig vejledning.

FACADE

Trænger dit hus til et ansigtsløft? Vi stiller gerne vores ekspertise inden for facaderenovering til rådighed for dig. Hos Murermester Arne Hakmann udfører vi alle former for facaderenovering.

Vores mange års erfaring gør os til eksperter inden for vores felt, og vi kan tilbyde dig en professionel løsning.

Hvornår kan en facaderenovering være en god ide?

Vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt kan gøre, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde. Når vi foretager en facaderenovering, reetablerer, renser og reparerer vi facaden, så den kommer til at fremstå som ny.

Vi kan klare alt fra mindre vedligehold til større udskiftninger af murværk og bygningsdele.

Mange års erfaring med renovering af facade

Vi har mange års erfaring med facaderenovering, og vi lægger vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet. Vi kan tilbyde vores ydelser til en konkurrencedygtig pris, og for os er det en selvfølgelighed at være reelle og overholde vores deadlines.

Murermester Arne Hakmann udfører totalentrepriser. Vi har et tæt samarbejde med blikkenslager- og tømrervirksomheder. Det betyder, at du kun skal rette henvendelse et sted, hvis du har en opgave, der kræver flere fagfolk.

Vi sikrer et godt resultat

I enhver byggesag er det tætte samarbejde med kunden afgørende for et godt resultat. Derfor lægger vi vægt på en god kommunikation hele vejen igennem.

Vi sætter en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af kvalitet. Både i materialer og i det arbejde, som vores håndværkere leverer. Kontakt os​ for en samtale om jeres byggeprojekt.

Vi er medlem af Dansk byggeri, herunder Byg Garanti. Hvad det betyder for dig, kan du læse mere om her.

Kontakt os