Medlemskaber

Københavns Murerlaug

Murermester Arne Hakmann er medlem af Københavns Murerlaug. Lauget har til formål, at fremme forståelsen for kvaliteten af det murede byggeri. Vi får som medlem af Københavns Murerlaug stor viden og videreudvikling, så vi altid kan levere de bedste løsninger til den enkelte kunde.

Københavns Murerlaug er også udbyder af en række kurser. Disse kurser sørger for, at holde Hakmann´s Murerservice helt up to date med de nye metoder inden for murerfaget. Det betyder ligeledes bedre resultater for den enkelte kunde.

Dansk Byggeri

Murermester Arne Hakmann er medlem af Dansk Byggeri. De tilbyder bl.a. kurser, som holder os opdateret på det seneste nye. På denne måde kan vi altid tilbyde den enkelte kunde optimale løsninger.

Hvad er Dansk Byggeri? Det en erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Dansk Byggeri har til formål, at deltage politisk og varetage “vores” interesser.

De arbejder for, at virksomheder i vores branche kan udvikle virksomhederne bedst muligt gennem overenskomster og politisk, for at give byggeri, anlæg og byggeindustri branchen bedst mulige vilkår.

Herudover er vi tilknyttet Byg Garanti jf. vores medlemskab hos Dansk Byggeri.

Det betyder, at du som kunde har en større sikkerhed for vores arbejde. Det fungerer som et økonomisk sikkerhedsnet for private. Du er dækket godt ind, hvis vi mod forventning skulle lave fejl, eller arbejdet decideret er mangelfyldt.

pr. 1/7-2017 er du som privat boligejer dækket ind med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Der dækkes op til 3 år for synlige fejl samt op til 10 år for skjulte fejl og mangler.

Har du lyst til, at læse mere om Byg Garanti? Så kan du læse mere her.