✓​ Autoriseret Murermester

✓​ Uforpligtende Tilbud

✓ ​Medlem af Byg Garanti

Facaderenovering i alle afskygninger

Trænger dit hus til et ansigtsløft? Vi stiller gerne vores ekspertise inden for facaderenovering til rådighed for dig. Hos Murermester Arne Hakmann udfører vi alle former for facaderenovering. Vores mange års erfaring gør os til eksperter inden for vores felt, og vi kan tilbyde dig en professionel løsning. Vi henvender os til private, virksomheder og offentlige institutioner i Brønshøj, Husum og Vanløse, og vi opererer i hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland.

Hvornår kan en facaderenovering være en god ide?

Vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt kan gøre, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde. Når vi foretager en facaderenovering, reetablerer, renser og reparerer vi facaden, så den kommer til at fremstå som ny. Vi kan klare alt fra mindre vedligehold til større udskiftninger af murværk og bygningsdele.

​Mange års erfaring med renovering af facade

Vi har mange års erfaring med facaderenovering, og vi lægger vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet. Vi kan tilbyde vores ydelser til en konkurrencedygtig pris, og for os er det en selvfølgelighed at være reelle og overholde vores deadlines.

​Vil du gerne have en vurdering af dit hus

Så er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om facaderenovering, eller hvis du gerne vil have os til at se på dit hus og afgive et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris. Du kan ringe til os på telefon 40 15 12 17eller sende os en e-mail på kontakt@hakmannmurer.dk.​​

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et gratis tilbud på din mureropgave? Udfyld kontaktformularen herunder med din opgave og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

Hustoftevej 14, 2700 Brønshøj

Find vej på Google Maps

Telefon: 40 15 12 17

Mail: kontakt@hakmannmurer.dk

CVR: 16270334

VI er MEDLEM AF