Erhverv

MURERARBEJDE

Hos Hakmann´s Murerservice tilbyder vi alle former for murerarbejde til erhverv. Vi har kompetente og faguddannede medarbejde, som leverer et professionelt resultat.

Firmaet har en lang erfaring, vi vil derfor være en stærk samarbejdspartner, når der skal laves murerarbejde i jeres erhvervslokaler.

Vi tager gerne styringen over processen fra start til slut. Vi har mange års erfaring med alle mureropgaver, som gør os i stand til at håndtere de fleste murerrelaterede opgaver.

Herudover har vi et tæt netværk af samarbejdspartnere inden for andre grene inden for håndværkerbranchen.

Dette gør os i stand til, at tilbyde totalentrepriser i jeres erhvervslokaler. Om det er små kontorer, store kontorer, lagerbygninger eller industribygninger, så tilbyder vi en professionel løsning.

RENOVERING

Hakmann´s Murerservice udfører alle former for murerarbejde, både de store og de små opgaver. Vi har stærke og professionelle samarbejdspartnere inden for bl.a. blikkenslager- og tømrervirksomheder.

Det gør os i stand til at tilbyde attraktive totalentrepriser for jeres virksomhed og I slipper for alt besværet, der kan være forbundet hertil.

Vi sørger for den rette kommunikation til andre håndværkere, når jeres opgave handler om mere end murerarbejde.

I slipper derfor for, at kontakte og være tovholder over for 3-4 håndværkerfirmaer – den klarer vi uden problemer.

Kontakt os