Boligforeninger

MURERARBEJDE

Murermester Arne Hakmann har stor erfaring med alle former for murerarbejde for boligforeninger i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Vi kan løse alle mureropgaver, og har et bredt netværk af kompetente samarbejdspartnere inden for bl.a blikkenslagere og tømrerfirmaer.

Vi udfører vores opgaver med henblik på at blive den foretrukne samarbejdspartner i jeres boligforening. Hakmann´s Murerservice har mange år på bagen, og vi tager gerne styringen over hele processen.

Vi består af uddannede fagfolk, som er i stand til at vejlede og rådgive. Vores mål er, at vi skal gøre det nemmere for jer at administrere jeres boligforening.

BADEVÆRELSE

Vil I tilbyde bedre forhold til beboerne i jeres boligforening? Murermester Arne Hakmann står til rådighed, når ejendommen skal renoveres med f.eks. nye badeværelser.

Vi har i årenes løb lavet mange forskellige typer badeværelser, hvorfor vi også kan hjælpe jer uanset hvilken type, stil og størrelse badeværelse I skal have lavet.

Vi opererer primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor også størstedelen af vores nuværende kunder befinder sig.

FACADE

Trænger boligerne i jeres boligforening til en kærlig hånd? Vi har mange års erfaring, hvorfor vi hos Hakmann´s Murerservice er rustet til enhver facaderenovering.

Vi er eksperter inden for vores felt, hvorfor vi kan tilbyde en professionel løsning til jeres boligforening. Vi stiller gerne vores faguddannede medarbejdere til rådighed, hvis der er brug for rådgivning gennem hele processen.

RENOVERING

Hos Murermester Arne Hakmann udfører vi ikke kun småopgaver. Vi tilbyder og udfører totalentrepriser for jeres boligforening.

Vi har et solidt netværk af samarbejdspartnere bl.a inden for blikkenslagere- og tømrerfirmaer. I kan derfor nøjes med at kontakte ét firma, selvom jeres opgave kræver forskellige fagfolk.

Vi ved, at kommunikation er afgørende for et professionelt resultat. Vi lægger derfor stor vækst på, at kommunikere med jer gennem hele processen.

Kontakt os