Hustoftevej 14, 2700 Brønshøj  |  Mail: kontakt@hakmannmurer.dk |  Telefon: 40 15 12 17

Facaderenovering i alle afskygninger

Trænger dit hus til et ansigtsløft? Vi stiller gerne vores ekspertise inden for facaderenovering til rådighed for dig.

Hos MURERMESTER ARNE HAKMANN udfører vi alle former for facaderenovering. Vores mange års erfaring gør os til eksperter inden for vores felt, og vi kan tilbyde dig en professionel løsning. Vi henvender os til private, virksomheder og offentlige institutioner i Brønshøj, Lyngby og Gentofte, og vi opererer i hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland.

Hvornår kan en facaderenovering være en god ide?

Vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt kan gøre, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde. Når vi foretager en facaderenovering, reetablerer, renser og reparerer vi facaden, så den kommer til at fremstå som ny. Vi kan klare alt fra mindre vedligehold til større udskiftninger af murværk og bygningsdele.

Vi har mange års erfaring med facaderenovering, og vi lægger vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet. Vi kan tilbyde vores ydelser til en konkurrencedygtig pris, og for os er det en selvfølgelighed at være reelle og overholde vores deadlines.

​Vil du gerne have en vurdering af dit hus

Så er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om facaderenovering, eller hvis du gerne vil have os til at se på dit hus og afgive et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 15 12 17eller sende os en e-mail på kontakt@hakmannmurer.dk.​​

Få et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

Hustoftevej 14

2700 Brønshøj

Telefon: 40 15 12 17

Mail: hak61@msn.com 

CVR: 16270334

VI er MEDLEM AF