Hustoftevej 14, 2700 Brønshøj  |  Mail: kontakt@hakmannmurer.dk |  Telefon: 40 15 12 17

Nyt badeværelse præget af din personlige stil

Er du vild med velvære og afslappende omgivelser?

Hos MURERMESTER ARNE HAKMANN kan vi hjælpe dig med at få lavet et nyt badeværelse. Vi har prøvet kræfter med en lang række forskellige typer af badeværelser, og vi kan også hjælpe dig med at lave netop det badeværelse, som du drømmer om. 

Vores kunder består af private, erhvervsdrivende og offentlige institutioner og skoler, og mange af dem kommer fra Brønshøj, Lyngby og Gentofte, men vi kører generelt i hele Storkøbenhavn og i Nordsjælland.

Ønsker du dig et nyt badeværelse med stil og høj kvalitet?

Vi bygger et nyt badeværelse til dig, som er tilpasset din personlige stil, hvor kvaliteten er i top, og prisen er i bund. Vi har et stort udvalg af fliser og kan tilbyde dig alt lige fra mosaikker i alsidige friske farver til afdæmpede fliser i granit. 

Det er dine ønsker og behov, der er i fokus, når vi skal bygge din drøm af et nyt badeværelse, og vi står naturligvis til rådighed med både faglig og personlig vejledning.

Ærlighed og kvalitet er i højsædet hos os

Skal hele dit badeværelse fornys, har vi erfaring med at varetage totalentrepriser, og påtager os gerne opgaven.

Vi er garant for en professionel styring og kvalitetskontrol hele vejen gennem byggeprocessen. Ærlighed er et nøgleord for os i relationen til vores kunder, og vi sætter en ære i at overholde deadlines og vores aftaler med dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få mere information om et nyt badeværelse. Du kan fange os på telefon 40 15 12 17eller sende os en e-mail på kontakt@hakmannmurer.dk.​​

Få et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

Hustoftevej 14

2700 Brønshøj

Telefon: 40 15 12 17

Mail: hak61@msn.com 

CVR: 16270334

VI er MEDLEM AF